• ganoderma ganoderma-text U KINI JE VEĆ VIŠE HILJADA
  GODINA SMATRAJU VEOMA
  EFIKASNOM I LEKOVITOM BILJKOM.
  GENODERMA JE TAKVA LEKOVITA BILJKA,
  KOJA NEMA NIKAKVIH NUSPOJAVA
  NI NAKON DUGOTRAJNOG KORIŠTENJA.
  POPRAVLJA OPŠTE STANJE ORGANIZMA,
  SPOSOBNOST SAMOIZLEČENJA.
 • ganoderma ONE DRAGON MODEL PREDUZEĆE DRŽI POD
  RUKOM KOMPLETAN POSTUPAK
  PROIZVODNJE I PRODAJE.
 • ganoderma OSTVARI
  SNOVE SA DXN-OM
  ČUVAJTE ZDRAVLJE! BUDITE FINANSIJSKI NEZAVISNI! ŽIVITE NA VIŠEM ŽIVOTNOM NIVOU! OSTVARI SVOJE AMBICIJE!
video PRIKLJUČITE SE
SADA!

Owner of website

Gabor Nagy ESSD

Gabor Nagy ESSD

wellnesskavehaz@gmail.com

Skype: Skype: bbutik

HU Budapest

 

Prijava na Obavesti

Ime:

E-mail:

Proizvodi   Poslovna mogućnost

Type the word!

captcha
Get a new text!

Aktuelnosti

Od svih preduzeća koji se bave direktnom prodajom, DXN zauzima istaknuto 40. mesto na svetu, a prvo u Maleziji.

News

Latest posts

Ganoderme lucidum

2010. јун 8. уторак


Dragi  Posetioc !
 
Ovaj vebsajt je stvoren da bi Ti pomagao !
 
Zasto mislim da Ti je potrebna pomoc ?
 
Zato, jer po trenutnom stanju nauke nema zdravog pojedinca, samo lose postavljena dijagnoza ! No, bez sale, da poglegamo suvu statistiku !
 
Prema medjunarodnim podacima svaki drugi covek umre zbog  srcane bolesti,  svaki  treci zbog raka a  preostali dele ostale bolesti. Uskoro ce svaki drugi covek imati alergiju i tako stoji situiacija i sa dijabetesom. Da ne govo - rimo o stresu, uzrocniku puno bolesti.
 
Ako ne pripadas nijednoj od spomenutih grupa, vrlo si srecan !
 
Ja nisam imao tu srecu !
 
Zbog materijalnih problema i deficitarnog stanja mog preduzeca, ziveo sam pod ogromnim stresom. Najverovatnije zbog toga u novembru 2008. godine svet se preokrenuo samnom. Vozio sam, jedva sam mogao stati, dobio sam stroke, po-
vracao sam, pred ocima mi se vrtio svet, napustila me snaga. Kola hitne pomoci me je prenela u bolnicu sa pulsom od 200 otkucaja, pravo na intenzivnu. Posle nekoliko nedelja su me pustili iz bolnice. Ozdravljenje je tada jos bilo daleki san.
Stalno me je bolio potiljak i svaki dan sam osetio bolove u telu na raznim mestima.
 
Lekari su rekli da mi je srce bolesno, da imam visok krvni pritisak, imam aritmiju srca i krvne plocice su skloni slepljenja.
Ponovo su mi ispisali 4 leka koje redovno moram uzimati. Nuspojave ovih lekova su bile stravicne i na svoju odgovornost sam prestao uzimati ove lekove. Znao sam da ja ne mogu biti srcani bolesnik! Sam sam otkrio da su bolovi u telu psiho-somatickog porekla i posle pregleda ultrazvukom, kada je ustanovljeno da je sve u redu, ovi bolovi su postepeno nestali.
 
Bolovi u potiljak, nesanica, anksioznost i depresija su me i nadalje mucili. Na neurologiji sam se zalio na spomenute, ali  su rekli da ce bol u potiljku  postepeno  nestati i pustili su me kao zdravu osobu. Nakon toga sam se upustio u potragu za objasnjenje ove pojave i znao  sam da tu samo psihijatar moze pomoci, s obzirom  da je to  tvrda depresija. Pre toga sam mislio da je depresija samo jedno neraspolozenje, ali sada sam okusio da je to sasvim druga stvar. Prosto dusa boli, ne zna se kontrolirati mislima, zabadava pokusavamo pozitivno razmisljati, nadati se, verovati da ce biti sve dobro!
 
Po savetu psihijatra sam uzimao antidepresore i xanax, kako sam mogao mirnije spavati, odmarati se i osetio sam  se normalnije. Ali znao sam da to ne sme biti zadnja stanica, ne mogu celoga zivota uzimati te lekove i biti smireni ludak, zato sam marljivo tragao u internetu, moleci Boga da naðem nekakvo delotvorno resenje.
 
U ovoj zivotnoj situaciji, u martu mesecu 2008. godine, sreo sam se sa preizvodima DXN-a.S obzirom da je tradicionalna kafa izazvala zgaravicu u stomaku, pa mi se vratio i  reflux, bilo je pravo cudo kada sam primetio da DXN kafa ne izaziva zgaravicu, nestao reflux. Najprijatniji osecaj je bilo da sam redovno uzimajuci GL kapsule, bazicne napitke i kafa su doprineli da mi je depresija nestala, mogao sam spavati mirno i nisam osetio nikakvu anksioznost. Ponovo sam mogao izbaciti sve lekove i godinu i pol zivim bez lekova, zdrav ! Uvece sa suprugom popijemu po jednu kafu i mirno mozemo prespavati noc.
 
Ako dobro izbrojim, ja bi sada konstantno morao uzimati 8 vrsta lekova sve dotle, dok kao posledica raznih nuspojava ovih lekova, zdravlje se pokvarilo do te mere, da bih i ja, kao i moji poznanici penzioneri, gutaju po 20 leka dnevno !
 
Gljiva  Ganoderma mi je pomogla! Ne znam kako, sa kakvim delovanjem, kakve su fizioloske uticaje izazvali njegovi sastojci, ali su pomagali !
 
Kako mi je zdravlje bilo totalno razruseno, nisam imao druge mogucnosti, drugu alternativu, samo DXN !
 
Nije trazio veliko ulaganje, kupio sam kutiju kafe i postao sam clan. Registrirao sam se na pocetku 2009. godine, kada je organizacija pocela, ne znajuci jos dali ce od toga nesto i biti !

Kako sam u osnivacu DXN-a u madjarskoj, gospodinu Kócsó László-u upoznao jednog korektnog, uspesnog biznismena, u koga sam imao poverenja, bio sam siguran da ce biznis krenuti, makar su i bile pocetne poteskoce.Jako sam zelio uspeh i

radio sam zbog toga intenzivno !
 
 
Jos sam bio na intenzivnoj, zice su visile iz mene zbog intenzivne kontrole, ali laptop je bio pored mene. Formirao sam moj
vebsajt, slao sam oglase, postavljao sam linkove, znaci radio sam !
 
Sve vise osecam izazov da u ovom ekonomsko, egzistencionalno teskom vremenu pronadjem put po kojem me svako moze pratiti i moze zaraditi bez obzira na pol, starost i skolsku spremu.
 
Kako sam poceo pomagati ljudima, sve vise njih su se prikljucili DXN-u. Sve vise njih su izrazili da su jako zadovoljni pro-
izvodima jer su osetili pozitivno dejstvo istih i zeleli  bi se baviti i sa biznisom. Voce se postepeno sazrevalo!
 
Stvar  funkcionira !
 
U ovom procesu niko nece biti iskoriscen. Ljudi su i dotada pili kafu, caj i trosili novac na svoje zdravlje samo ovde novac
ne ide u profit multiprodavnica  nego kupovinom prozvoda formiramo svoju buducnost i postajemo sve zdraviji.
 
Zahvaljujuci pravednom marketingplanu  DXN-a nakon godinu dana sam postigao diamant status, sada vec imam suradnika
sa statusom diamant, kako sam trenutno ESD. Od redovno dobijenog novca postepeno vracam velike dugove mog bivseg preduzeca i sada vec vidim kraj tunela!
Sumirajuci sadrzaj :
 
Nikada ne znas mozes li upasti u situaciju, kada ce ti trebati plus prihoda, zato ako razmisljas mudro, pokrenuces i jednu
drugu nogu za stvaranje prihoda porodicne kase. Istina, raditi treba i drzati se uhodanih pravila!
 
Postenih radnih mesta ima sve manje a  MLM  firme redovno isplacuju provizije svojim suradnicima, stovise provizija  se i
nasledjuje, znaci dobijaju istu i tvoji potomci, kada ti vec neces biti medju njima!
 
DXN osigurava za tebe najpovoljnije radne uslove i najpopularnije dodatke ishrane, koje se najlakse mogu prodavati. Nije
slucajna eksplozivan rast broja suradnika. Ako jos dodamo da sada krenemo otvoriti preko Madjarske evropsko trziste,
mozes zamisliti kakve ce provizije deliti firma suradnicima prosirivacima !
 
Sada je pitanje samo to, dali ti vredi isprobati ovu mogucnost za 5ooo ft. /20 € / registriras se i pokrenes jedno preduzece
sa pasivnim prihodom, u kojem si sef sam sebi i sigurno ce rezultat doci kroz 2 meseca ili 2 godine ? Zavisi kako radis!
 
 
AKO SE ZELIS PRIKLJUCITI URADI TO JOS DANAS !  REGISTRACIJA

Gabor Nagy Hungary Budapest

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2010.